+381 (0) 11 2611125

Ретке су школе које могу да се похвале да имају ученике јединствене, али и успешне у  у нечему. Међу реткима, смо ми, а наша ретка, јединствена Ана Колнооков, ученица 5/3 разреда, гаји љубав и постиже успехе у једном помало необичном спорту.

Спорт као спорт није неуобичајен, колико чињеница о родној заступљености у овом спорту. Мото крос, захтева вештину, спретност и љубав према моторима. Управо све то има наша Ана. Она је првакиња Србије, и једина девојчица од 11 година која учествује у тркама широм Европе. Управо све то је не спутава да постиже добре резултате у школи.

Подједнако добро ниже и петице, као и добре поене у спорту. У част њеном јединственом избору спорта, одвојили смо један дан и омогућили јој да посети Мото плац шоп, где је могла да ужива у понуди њихових производа, али и да заједно са њима, раме уз раме, дискутује о јачини мотора, најбољим деловима, најбољим понудама на тржишту, о квалитету гума и сл.

Ана је одушевила све који раде тамо, али је и сама уживала што је могла на једном месту да види толико ствари које су у њеној сфери интересовања. Видела је моторе разних произвођача, опрему, делове, фотографије, чула разне приче, али највећи осмех извукла је кацига са потписом Валентина Росија.

Подржавамо Ану, и желимо јој пуно успеха у даљим такмичењима! Богатство је имати реткост у својим редовима. Свим ученицима који су у овом брзом живљењу успели да пронађу себе у неким хобијима и спортовима, и вредно раде на остваривању успеха, наша школа жели пуно успеха и настојаће да их препозна и негује.

Маријана Маринковић

Помоћник директора