Свечани пријем првака

 

 

У петак 1.9.2017. године наша школа примила је своју 56. генерацију ђака првака. Први школски дан је у нашој школи увек посебан и свечан.  Тако је било и ове године. Нова генерација ђака првака је стигла у нашу школу.   Дочекали смо их испред школе, припремили леп и разноврстан програм и пожелели добродошлицу. Прво се новим члановима наше велике школске породице обратила директорка Маја Костић. Топлим и пригодним речима је охрабрила  мале мудрице и њихове родитеље. Првачићи  су видно узбуђени али раздрагани  одушевљено гледали своје старије другаре. По  завршетку прозивке  учитељи Првих разреда: Маја Пажић, Зорана Петковић Живановић, Ратка Безбрадица и Драгана Жужић Силбашки,  повели су мале радозналце у њихове учионице, које су посебно уређене за њихов долазак.

Док су били у учионицама на свом првом часу, њихови родитељи су су свечаној сали слушали кратко предавање психолога Ирене Јосиповић и педагога Маријане Маринковић, упознали се са учитељицом у боравку Радмилом Марковић и вероучитељком Љиљаном Пуцаревић.

Свим ученицима  наше школе и њиховим родитељима, а посебно ђацима првацима желимо   много успеха током ове школске године.